trešdiena, 2013. gada 30. janvāris

SALĀTI AR GRANĀTĀBOLU AIZDARU


 
 
Šie salāti ir viena no neskaitāmajām iespējamām versijām salātiem, kad ziemā sakārojas kaut ko svaigu un spirgtu. Uzsvars noteikti nav uz pareizām sastāvdaļām vai proporcijām, bet uz salātu akcentu - granātābolu emulsijmērci - aizdaram. Salātu sastāvdaļas izvēlas tādas, kas labi sader ar augļaino un maigo aizdaru.
 
 
 
 
 
ledus salāti
rukola
rapunceļi
tomāti
avokādo
sarkanais sīpols
 
 
Salātu bļodā saplucina sausus ledus salātus, rukolu un rapunceļus, sagrieztus tomātus, sīpolus un sadalītu avokādo. Pārlej ar granātābolu emulsijmērci un samaisa. Salātus ceļ galdā!