trešdiena, 2013. gada 30. janvāris

SALĀTI AR GRANĀTĀBOLU AIZDARU


 
 
Šie salāti ir viena no neskaitāmajām iespējamām versijām salātiem, kad ziemā sakārojas kaut ko svaigu un spirgtu. Uzsvars noteikti nav uz pareizām sastāvdaļām vai proporcijām, bet uz salātu akcentu - granātābolu emulsijmērci - aizdaram. Salātu sastāvdaļas izvēlas tādas, kas labi sader ar augļaino un maigo aizdaru.
 
 
 
 
 
ledus salāti
rukola
rapunceļi
tomāti
avokādo
sarkanais sīpols
 
 
Salātu bļodā saplucina sausus ledus salātus, rukolu un rapunceļus, sagrieztus tomātus, sīpolus un sadalītu avokādo. Pārlej ar granātābolu emulsijmērci un samaisa. Salātus ceļ galdā!
 

3 komentāri:

  1. Vēlos pateikties Lapo Micro Finance par aizdevuma piešķiršanu. Mani vairākkārt pievīla, mēģinot saņemt aizdevumu, līdz es saskāros ar Lapo Micro Finance, kas man sniedza aizdevumu 23 000 USD vērtībā, lai rūpētos par savu slimo bērnu. Ja jums šodien ir vajadzīgs īsts aizdevējs, sazinieties ar Lapo un neļaujiet sevi apmānīt. Sazinieties ar e -pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  2. HELLO Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+447535135409 Email: Libertyprivatefunding@yahoo.com , they are Reliable, Fast in communication and Trusted.

    AtbildētDzēst
  3. BUSINESS LOAN PERSONAL LOAN HERE APPLY NOW WhatsApp +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    AtbildētDzēst